Disclaimer Ez még nem végleges, a tartalom nem feltétlen egyezik a valósággal.

Elnök

elnok_kep

Takács Roxána Adél

Sziasztok, Rhó vagyok, harmadéves fizikushallgató naeztnemtudom szakirányon. Gólya korom óta az elnökség tagja vagyok. Először általános elnökségi tagként, majd programfelelősként (asszem ez trú) segítettem az egyesület munkáját. Mindkét évben egy remek csapattal volt szerencsém együtt dolgozni, amit egy kiváló elnök fogott össze. Idén nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy az EHB elnöke lehetek. Célom, hogy az elnökség továbbra is olyan jókedvűen és olajozottan működjön, ahogy az előző években. Szabadidőmben rajzolok, festek, kötök, varrok , horgolok, vagy más módokon élem ki a kreativitásom.

ehb-elnok[kukac]mafihe.hu

Titkár

titkar_kep

Horváth Anita Krisztina

Üdv, Anita vagyok. Csekkold a tavalyi bemutatkozásom itt. Semmi nem változott azóta, csak öregebb lettem egy évvel és bölcsebb is talán. Jövőre biztos nem leszek már titkár. Amúgy a régi bemutatkozómhoz a furulyás részt nem én írtam.

ehb-titkar[kukac]mafihe.hu

 

Programfelelős

progfel_kep

Szűcs Máté Ernő

SZŰCS MÁTÉ A LEGNAGYOBBKIRÁLY, LEGNAGYOBBKIRÁLY, LEGNAGYOBBKIRÁLY.

ehb-program[kukac]mafihe.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Honlapfelelős

honlapfel_kep

Furuglyás Kristóf Jómagam

Sziasztok, Furu vagyok, magamnak nem teszek be hülye szöveget isten ments.

ehb-honlap[kukac]mafihe.hu

PR-felelős

pr_kep

Juharos Eszter neked is van valami de az istennek se jut eszembe

Sziasztok! SZTER vagyok másdéves (sic!) fizikushallgató, fizikus szakirányon.
A Mafihe pályafutásomat általános elnökségi tagként kezdtem a tavalyi évben. Idén is szerettem volna hasznos tagja lenni ennek a közösségnek és a legközelebb a PR-felelős pozíciót éreztem magamhoz. Úgy gondolom nagy hangsúlyt kell helyeznünk arra, hogy az általunk szerveztt (sic!) programokról, eseményekről a fizikushallgatókat megfelelő módon és kellő kreativitással tájékoztassuk. Fontosnak tartom megmutatnunk az embereknek, hogy a Mafihe a lehető legkirályabb közösség a világon! Én legfőképp ezen a területen igyekszem segíteni az EHB elnökséget. Szabadidőmben szeretek festeni, rajzolni, és bármilyen programra kapható vagyok, legyen az egy izgalmas vetélkedő vagy akár egy laza péntek esti kimozdulás.

ehb-pr[kukac]mafihe.hu

FÓKA-koordinátor

fokakoord_kep

Lőrincz Péter Elpé

Sziasztok, Lőrincz Péter vagyok, ötödéves angol-fizika szakos tanáris hallgató és én vagyok a Mafihe EHB FÓKA koordinátora.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

EHB Ellenőrző Bizottsági tagja

eb_kep

Mig András Gazda

Sziasztok! Mig András vagyok, végzős fizika alapszakos hallgató. A Mafihe EHB Ellenőrző Bizottsági tagja. Azért jelentkeztem tisztségviselőnek a Mafihébe, mert nagyon megkedveltem az egyesület közösségének tagjait és szerettem volna részt venni a Mafihe munkájában. Szabadidőmben sokat sportolok, hiszen verseny szinten triatlonozok (ha igen, akkor benthagyom). Emellett, már ha marad időm, szeretek olvasni és videojátékokkal játszani.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

 

Általános elnökségi tagok

alttag1_kep

Graning Sára Laura

Sziasztok, Graning Sára vagyok, fizika alapszakos asszem talán harmadéves hallgató. Idén általános elnökségi tagként segítem a Mafihe munkáját. Nagyon megtetszett a szervezet tevékenysége és azonnal tudtam, hogy én is szeretném kivenni a részemet a programszervezésből. A szabadidőmben főleg zenével foglalkozom, koncertekre járok. Mindig kapható vagyok beszélgetésekre és próbálok segíteni, ahol csak tudok.

.

 

alttag2_kep

Mig András Mégegyszer

Sziasztok!
Mig András vagyok harmadéves fizika szakos hallgató, de nem vagyok EB szerintem, idén a Mafihe EHB általános elnökségi tagja.
Azért jelentkeztem, mert nagyon megszerettem ezt a közösséget és így még többet tehetek érte. Szerintem a Mafihe a fizikus közösség egyik legfontosabb része.
Szabadidőmben általában sportolok, olvasok és sorozatokat nézek.
A kedvenc kísérletem, hogy dezodort fújok az alkaromra és meggyújtom azt. Gyors és olcsó szörtelenítés. xd papa ez te, de le ne borotváld a szakállad még egyszer

.

 

alttag3_kep

Szabolics Gergő vagy Gergely nem tudom

Sziasztok, Szabolics Gergő vagyok, másodéves fizika BSc-s hallgató (asszem), általános elnökségi tag. Azért jelentkeztem a pozícióra, mert nagyon jó (és fontos) dolognak tartom, hogy van egy, a fizikus hallgatókat összefogó közösség az egyetemen, és szeretnék ebben minél többet segíteni. Szabadidőmben egészen sok mindent szeretek csinálni, pl. zenélni, koncertre járni, videojátékozni, szerelgetni, építeni dolgokat, stb. És persze egy csomó programra kapható vagyok, ha éppen nincs másnap zh.

 

Archívum