Elnök

elnok_kep

Juharos Eszter Diána

Sziasztok! Rhó vagyok, harmadéves fizikushallgató fizikus szakirányon. Már gólya korom óta tagja vagyok a Mafihe EHB elnökségnek és munkámmal mindig igyekeztem segíteni annak működését. 2 évvel ezelőtt általános elnökségi tagként kezdtem meg pályafutásomat, majd a következő évben Pr-felelősként segítettem az egyesület munkáját. A 2 év során fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg és dolgozhattam együtt. Idén engem ért a megtiszteltetés, hogy az EHB elnöke lehetek és igyekszem legjobb tudásom szerint koordinálni az elnökség munkáját. Célom, hogy a különleges helyzet ellenére is sikerüljön a Mafihét megszerettetni a fizikus hallgatókkal és megmutassuk nekik, hogy miért is jó tagja lenni az egyesületnek. Szabadidőmben szeretek festeni, rajzolni, és bármilyen programra kapható vagyok, legyen az egy izgalmas vetélkedő vagy akár egy laza péntek esti kimozdulás.

ehb-elnok[kukac]mafihe.hu

Titkár

titkar_kep

Kadlecsik Ádám

Sziasztok! Ádám vagyok, másodéves fizikus^2 hallgató. Titkársági állásomnak jórészt egy jól elsütött szivacskártya az okozója. Ettől függetlenül mindent megteszek, hogy elvégezzem feladataim az elnökségben. Szabadidőmben laborjegyzőkönyveket írok.

ehb-titkar[kukac]mafihe.hu

 

Programfelelős

progfel_kep

Rábóczki Bence

Sziasztok, Rábóczki Bence vagyok, az idei programfelelős a Mafihe EHB-ban, és harmadéves fizika BSc hallgató. Számomra a Mafihe már az egyetemi tanulmányaim megkezdése óta mindig a nagyszerű közösséget jelentette, és mi más formálhatna egy ilyen csapatot, mint a programjai? Azért jelentkeztem erre a posztra, hogy fenntartsam az EHB nagy múltú programjainak a minőségét, valamint, hogy mellettük nyissak a covid által hozott digitális lehetòségek és igények felé is. Remélem mindannyian jól érzitek majd magatokat az idei rendezvényeinken is. Ha bármilyen észrevételetek vagy javaslatotok lenne nyugodtan keressetek személyesen az irodában, vagy online.

ehb-program[kukac]mafihe.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Honlapfelelős

honlapfel_kep

Furuglyás Kristóf

Sziasztok, Furu vagyok, eddig titkár voltam, most honlapfelelős lettem. Csekkold a tavalyi és tavalyelőtti bemutatkozásom. Ami más, hogy most Phd-zom itt az Eltén, de amúgy inkább dolgozom egy orvostechnikai eszközfejlesztő cégnek, szóval én csak félig adtam el a lelkem.

ehb-honlap[kukac]mafihe.hu

PR-felelős

pr_kep

Malatinszky Adél

Sziasztok, Adél vagyok másodéves „gémerfizes” és idén én lettem a MAFIHE EHB PR-felelőse. Facebook meg Instagram posztok és események gyártásával foglalkozok és ezekkel spamelem az évfolyam csoportokat, hogy ne maradjatok le semmiről. Általában helyeken vagyok és dolgokat csinálok.

ehb-pr[kukac]mafihe.hu

 

FÓKA-koordinátor

Lőrincz Péter

Szabolics Gergely

Sziasztok, Lőrincz Péter vagyok, ötödéves angol-fizika szakos tanáris hallgató és én vagyok a Mafihe EHB FÓKA koordinátora.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

EHB Ellenőrző Bizottsági tagja

eb_kep

 

Tanács Gerda

Sziasztok Söri vagyok a Mafihe Ehb EB-e 🐶.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

 

Általános elnökségi tagok

alttag1_kep

Csengeri Kamilla

Sziasztok! Kamilla vagyok, elsőéves fizikushallgató és rózsaszín a fogkefém. Azért jelentkeztem általános elnökségi tagnak, mert már a gólyatáborban megismerkedtem a Mafihés közösséggel, amit nagyon szimpatikusnak találtam, ezért szerettem volna már az első évben annak részese lenni. Szabadidőmben szívesen zenélek, több éve zongorázom, illetve kórusban éneklek. Emellett szívesen mozdulok ki otthonról és veszek részt társasági eseményeken, programokon, ha időm engedi.

.

 

alttag2_kep

Varga Krisztina

Sziasztok! Andris vagyok, harmadéves infofizes hallgató. Már gólya korom óta segítem az EHB működését, mint elnökségi tag. Kedvenc szabadidős tevékenységem az alvás. Mondjuk nincs szabadidőm. Emellett szeretek indokolatlanul sok kreditet felvenni egy félévre. Tavaly tavasszal elértem a legendás 42-t. Jelenleg gépitanulással foglalkozom, és a szakdolgozatom is ebből szeretném írni. Egyébként bármikor megtaláltok a Mafihe irodában, és kb minden szakos eseményen. Amit a legjobban szeretek a Mafihében az a közösség és a kávéfőző. Főleg a második. Általános elnökségi tagként nincsen konkrét feladatköröm, azonban bármilyen kérdésetek van, tagosodástól az eseményeken át a fókáig, nyugodtan keressetek.

.

 

alttag3_kep

Takács István

Sziasztok!
Gergő vagyok másodéves fizika-matek tanárszakos hallgató, és elősször lettem álltalános elnökségi tag. Szeretek kosarazni, rajzolni ,kirándulni, és a kaktuszokat is szeretem.Ezek közül utübbit már sikerült kamatoztatnom MaΦhés pályafutásom során, és a jövőbrn is tervezem további növények és tanáris hallgatók beszervezését. ezzel is segítve az egyesület munkáját.

 

Archívum