Elnök

elnok_kep

Csengeri Kamilla

Sziasztok! Kamilla vagyok, harmadéves fizikushallgató fizikus szakirányon, rózsaszín fogkefével. Gólya korom óta aktívan tevékenykedem a Mafihében, tavalyhoz hasonlóan pedig most is engem ért az a megtiszteltetés, hogy az EHB-ban én tölthetem be az elnöki tisztséget. Ha szívesen segítenéd a Helyi Bizottság munkáját, vagy csak van valami kérdésed a Mafihével kapcsolatban, keress meg bátran!
Egyebként szabadidőmben szeretek gamelni mindenfélét, sokszor gyártok meme-eket és tollasozni is szoktam, bár újabban inkább elektrodinamikát tanulok ezek helyett. Kedvenc fizikusom Maxwell, mert jól néznek ki az egyenletei pólókon.

ehb-elnok[kukac]mafihe.hu

 

Titkár

titkar_kep

Tanács Gerda

Sziasztok! Gerda vagyok, harmadéves fizikushallgató biofizikus szakirányon. Mafihés pályafutásomat az EHB ellenőrző bizottsági tagjaként kezdtem 2 éve, majd tavaly a titkár pozíciót töltöttem be, és ez a mostani tanévben is így van. A titkár legfőbb feladata az elnökségi ülésekről elkészíteni a jegyzőkönyveket, de ha úgy adódik, akkor programokon való segédkezés is a feladat része lehet. Szabadidőmben leginkább zenével foglalkozom, hegedülök, zongorázom, de sportolni is szeretek.

ehb-titkar[kukac]mafihe.hu

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Programfelelős

progfel_kep

Szigeti Boldizsár

Sziasztok! Boldi vagyok, másodéves fizika BSc hallgató és az idei programfelelős a Mafihe EHB-ban. Bár frissnek tekinthető még a Mafihe tagságom, hamar megszerettem ezt a funky közösséget.
Állítom, hogy az egyik legfontosabb közösségépítő tevékenység a programokon való közös csapatás, pontosan ezért akarok olyan új és emlékezetes programokat szervezni, amiken mindenki otthon érzi magát.
Ha kérdésetek vagy ötletetek lenne, keressetek bármivel nyugodtan.

ehb-program[kukac]mafihe.hu

 
 

Honlapfelelős

honlapfel_kep

Jánosi Dániel

Sziasztok Dani vagyok, az elnökség legtöbb tagjától eltérően PhD hallgató, vagyis (bármennyire fáj is ezt kimondani) öregnek számítok. Kutatási területem amúgy a káoszelmélet, emellett gyakorlatot tartok elméleti mechanikából, és egy kétrészes specit elemi és haladó káoszelmélet néven. A fizikus közösség és annak hagyományai mindig is közel álltak hozzám, többek között ezért lábatlankodom a Mafihében is. Amikor épp nem a kutatásaimon dolgozom akkor egyebek mellett táncolok vagy tollasozom. Ha az összes fizikás eseményen nem is, de a Fizisajton mindenképpen találkozhattok velem.

ehb-honlap[kukac]mafihe.hu

PR-felelős

pr_kep

Kemenczei Edina

Sziasztok!
Dina vagyok, fizikus kevésbé, inkább fizika iránt érdeklődő (legalábbis a valszám sillabusz meghatározása alapján). Ha nem a fizika iránt akkor a fizikusom iránt érdeklődöm. Amúgy sokadéves matematika-fizika tanár jelölt vagyok.
A mostani ciklusban én látom el a PR-os dolgokat, tehát ha Discordon, Instán vagy Facebookon látsz Mafihe EHB posztot és idegesít az az én művem!😈
Jelenleg még az ELTE-n is megtalálsz, ezen kívül néha egy gimiben tanítok matekot vagy fizikát (meglepő módon).
Tanári hobbim miatt szeretek szervezkedni, szeretem ha pörög az élet.

ehb-pr[kukac]mafihe.hu

 

FÓKA-koordinátor

foka_kep

Ihász Hanna

Fókák között nevelkedtem az Antarktiszon. A Hópehely Gimnáziumban végeztem 7 hónapos koromban. Egy hóvihar következtében elkeveredtem hazámból, és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán, a fizika szakon találtam új otthonra (help). Mikor megüresedett a FÓKA-koordinátori szék esélyem nyílt arra, hogy rég elvesztett fóka családomnak emléket állítva adjam tovább a hallgatóknak a fókakultúra legjavát és a ZH-kon való nem megbukás végtelen örömét.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

EHB Ellenőrző Bizottsági tagja

eb_kep

Furuglyás Kristóf

Üdv! Furu vagyok, sokadéves megmondóember. Csekkold a régi bemutatkozásaimat itt: 2022-23, 2021-22, 2020-21, 2019-20, 2018-19.

ehb-eb[kukac]mafihe.hu

 

Általános elnökségi tagok

 

Gaál Barnabás

Sziasztok! Barni vagyok, általános saláta élvező és elnökségi tag. Másodéves fizikus hallgató vagyok. Ma a zsebkönyvek és az élet sokszínűsége mellett a kedvenc dolgom a füstölt sajt. Mint észrevehetted az egyik legnagyobb gyengeségem a bemutatkozó szövegek megírása.

 
 
 
 

 
 

alttag3_kep

Grósz Alexandra

Sziasztok! Szandi vagyok, elsőéves fizikus hallgató és a fogkefém színe kék-fehér. Már az elejétől nagyon tetszett a Mafihe munkássága és én is szerettem volna ebbe az aktív közegbe tartozni és segédkezni. Többek közt ezért is jeletkeztem általános elnökségi tagnak. Szabadidőmben horgolok, olvasok, néha sorozatot nézek és ha van lehetőségem akkor a barátaimmal utazgatok vagy eljárok túrázni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alttag1_kep

Orosz Míra

Sziasztok, Míra vagyok, első éves fizika BSc hallgató. A kedvenc bögrém fehér, arany és ezüst hópelyhekkel. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy szervezet valóban támogassa a fizikus közösséget. Ezt a célt a Mafihe nagyon szépen megvalósítja, és már az első hónapokban sok szuper programot szerveztek nekünk, így éreztem, hogy én is szeretnék ebbe a közösségbe tartozni, és aktívan részt venni az építésében. Szabadidőmben szeretek rajzolni, festeni és hobbiszerűen röplabdázni, valamint vektorbeadandót írni. Általános elnökségi tagként szeretném minél jobban kivenni a részem a programokból, és azon lenni, hogy a hallgatótársaim egy jó közösség tagjának érezzék magukat.

 

Archívum