Elnök

elnok_kep

Csengeri Kamilla

Sziasztok! Kamilla vagyok, másodéves fizikushallgató, fizikus szakirányon (és rózsaszín a fogkefém). Ez a második év, hogy a Mafihében tevékenykedem, tavaly általános elnökségi tagként segítettem az Egyesület munkáját. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy idén én tölthetem be a Mafihe ELTE Helyi Bizottságában az elnöki tisztséget. Sokat jelent számomra a fizikusközösség, amibe gólyaként tavaly megérkeztem, ezért elnökként legjobb tudásom szerint fogok arra törekedni, hogy az EHB által ezt a közösséget összefogjam, illetve annak fejlődéséhez hozzájáruljak. Szabadidőmben szívesen zenélek, négy éve zongorázom, illetve spontán fizikus dalok éneklésére is bármikor kapható vagyok, és persze szinte mindegyik fizikás eseményen megtalálhattok.

ehb-elnok[kukac]mafihe.hu

 

Titkár

titkar_kep

Tanács Gerda

Sziasztok! Gerda vagyok, másodéves fizikushallgató biofizikus szakirányon. Már tavaly is jelen voltam a Mafihében, mint az ELTE Helyi Bizottság Ellenőrző Bizottsági tagja. Úgy gondoltam, hogy szeretném továbbra is segíteni az egyesület munkáját, ezért jelentkeztem a titkár pozícióra. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmeket, sorozatokat nézni és a zenélés is az életem része, mert már 15 éve hegedülök és 5 éve zongorázom.

ehb-titkar[kukac]mafihe.hu

 

Programfelelős

progfel_kep

Cserpák Mihály Márkó

Sziasztok Márkó vagyok másodéves fizikushallgató és ezen az éven én fogom betölteni a programfelelős tisztséget. A nevem olaszosan cseng jelentése Mars fia. Ez ilyen csillagász izé. Célom, hogy az elnökséggel a legjobban és legélvezhetőbben megszervezzük a hagyományos programokat és akár új dolgokat is csibészkedjünk az évre, szóval ha bármi ötletetek van egy programhoz keressetek nyugodtan. Szabadidőmben leszoktam a fázásról. A kedvenc fizikusom Einstein volt mert elég komoly dolgokba volt.

ehb-program[kukac]mafihe.hu

 
 

Honlapfelelős

honlapfel_kep

Jánosi Dániel

Sziasztok Dani vagyok, az elnökség legtöbb tagjától eltérően PhD hallgató, vagyis (bármennyire fáj is ezt kimondani) öregnek számítok. Vagy inkább tapasztalt veteránnak, az jobban hangzik. Kutatási területem a káoszelmélet, illetve újabban annak plazmafizikai alkalmazásai. Emellett gyakorlatot tartok elméleti mechanikából, továbbá létrehoztam egy kétrészes specit elemi és haladó káoszelmélet néven. A fizikus közösség és annak hagyományai mindig is közel álltak a szívemhez, többek között a Mafihében betöltött szerepem is ezt hivatott tükrözni. Amikor épp nem a kutatói álmomat élem akkor egyebek mellett táncolok, tollasozom, vagy egy whiskyt kortyolgatok. Ha az összes fizikás eseményen nem is, de a Fizisajton mindenképpen találkozhattok velem ;)

ehb-honlap[kukac]mafihe.hu

 

FÓKA-koordinátor

foka_kep

Papp Zsombor

Sziasztok! Zsombor vagyok, másodéves fizikushallgató, a Mafihe EHB Fóka koordinátora. Számomra az egyetemi élet nagyon sokat adott, és most szeretnék ebből visszaadni nektek azzal, hogy szervezem a fókákat! Szabadidőmben mindenfélét szoktam csinálni, ilyenkor szabadon repülni hagyom a kezeletlen ADHD-mat. Szinten minden fizikás programon megtaláltok, úgyhogy megtaláltok szinte bármikor.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

EHB Ellenőrző Bizottsági tagja

eb_kep

Furuglyás Kristóf

Üdv! Furu vagyok, sokadéves megmondóember. Csekkold a régi bemutatkozásaimat itt: 2021-22, 2020-21, 2019-20, 2018-19.

ehb-eb[kukac]mafihe.hu

 

Általános elnökségi tagok

 

alttag2_kep

Klebercz Timon

Sziasztok! Timon vagyok, BSc elsőéves fizikus hallgató az ELTE TTK-n, a Mafihe EHB egyik általános elnökségi tagja. Kedvelem a társaságot, így a kisebb-nagyobb társaságokat vonzó eseményeket is és előszeretettel veszek részt a szervezésükben, lebonyolításukban, hirdetésünkben, illetve élvezek segíteni bárkinek, bármiben, amiben tudok. A tudomány sem létezne az azt művelő emberek és az ő közös munkájuk nélkül, ezért nagyon fontosnak tartom a tudománnyal foglalkozó személyek közti összefogást, és a közösségen belüli megértést, elfogadást. Minden ember más, emiatt mást tud hozzátenni ehhez a hatalmas egészhez, és a sok sok ember ezernyi színét fel kell karolni és egy közösséggé formálni, így fejlődhetünk, mint egyének és mint emberiség.

 

alttag3_kep

Deák Bendegúz

Sziasztok! Bendegúz vagyok, elsőéves fizikus hallgató. Amikor először hallottam a Mafihéről és a Mafihe által szervezett programokról nagyon örültem annak, hogy van egy szervezet, ami gondoskodik a fizikushallgató közösség összetartásáról, ezt nagyon fontosnak tartom. Lényegében ezért is jelentkeztem általános elnökségi tagnak, hogy segítsem a szervezet működését ahogyan csak tudom. Szabadidőmben szeretek fotózni, sorozatokat, filmeket nézni, alkalomadtán egy jó meccset megnézni, főleg, ha jégkorongról van szó.

 
 
 
 

alttag1_kep

Reichardt András

Sziasztok! Reich vagyok, elsőéves fizika BSc hallgató, általános elnökségi tag. Azért jelentkeztem a Mafihébe mert szeretnék részt venni és segíteni a fizika szak közösségi életében. Szabadidőmben zongorázok, zenét hallgatok, videójátékokat (dark souls series a kedvencem) játszok vagy a barátaimmal töltöm azt. Valamint az egyik kedvenc dolgom a fizika szakban, hogy egy épületben vagyunk a TáTK-val.

 

Archívum