Elnök

Rozgonyi Kristóf

Rozgonyi Kristóf

Sziasztok, Rozgonyi Kristóf vagyok, harmadéves fizika BSc-s hallgató, fizikus szakirányon. Bő egy éve vagyok aktív mafihés, tavaly a honlapfelelősi posztot töltöttem be. Jelenleg az EHB elnökeként terelgetem a kis csoportot, és próbálom az igazi mafihés hangulatot megragadni és továbbadni.
Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, a haverokkal lógni, utazni, új helyeket és embereket megismerni.
Kérdéseitekkel keressetek, szívesen segítek!

ehb-elnok@mafihe.hu


Titkár

Berekméri Evelin

Berekméri Evelin

Berekméri Evelin vagyok, elsőéves fizikushallgató. Idén titkári minőségben segítem az EHB működését, mivel ez a poszt nem idegen számomra. A tudomány művelése mellett fontosnak tartom a közösségi szellem építését, szeretek csapatmunkában dolgozni.
Szabadidőmben (ami még marad) kirándulok, próbálok minél több új helyre eljutni, közben embereket és életformákat megismerni. Szeretek tudományos konferenciákon részt venni, elmélyülni egy témában és kutakodni benne, új gondolkodásmódokkal találkozni, olvasni és írogatni.

ehbtitkar@mafihe.hu


Programfelelős

Vanó Lilla

Vanó Lilla

Sziasztok, Vanó Lilla vagyok, negyedéves elméleti fizika szakirányos hallgató. A programfelelősi posztot idén töltöm be először, előtte általános elnökségi tag voltam fél évig, majd titkár 2 évig az EHB-ban, úgyhogy nem ismeretlen számomra a mafihézés. Nagyon szeretem ezt csinálni, segíteni az embereknek, szervezni a közösségi életet, benne lenni egy nagy, összetartó csapatban.
Ha épp nem vagyok elhavazva, akkor olvasok, sorozatot nézek, kirándulok, gólyatáborban vagyok, vagy ha más nincs, akkor az irodában ütöm el az időmet.

ehbprogram@mafihe.hu


Honlapfelelős

Szánthó Lénárd Lajos

Szánthó Lénárd Lajos

Sziasztok! Lénárd vagyok, másodéves biofizika szakirányos hallgató. A fizika mellett az informatika a másik nagy
érdeklődési köröm, ezért úgy gondolom honlapfelelősként tudom leginkább segíteni az EHB működését, s azt, hogy Ti minél gyorsabban jussatok megbízható és naprakész információkhoz a Mafihével és más egyetemi programokkal, hírekkel kapcsolatban.
Mint legtöbbünk, én is állandó idődeficittel küszködöm, de a tanulás és programozás közepette igyekszem lehetőséget hagyni nyelvtanulásra, sportolásra, olvasásra és közösségi eseményekre.

ehbhonlap@mafihe.hu


Pólófelelős

Német Anikó

Német Anikó

Német Anikó vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem másodéves fizikushallgatója, elméleti fizika szakirányon. Jelenleg az ELTE Helyi Bizottságban tevékenykedem, mint pólófelelős.
Minden pólóval és ajándéktárggyal kapcsolatos kérdést nálam tehettek fel. Ötleteitek vagy akár segítségetek örömmel fogadom.

polo@mafihe.hu


FÓKA-koordinátor

Cziráki Balázs

Cziráki Balázs

Cziráki Balázs vagyok, elsőéves fizikus MSc-s. A Fókakoordinátori pozíciót azért vállaltam el, mert szeretek tanítani, és a Fókák keretében más, hozzám hasonló beállítottságú embereknek tudok segíteni tanítási tapasztalatokat szerezni.
Szabadidőmben szívesen fogyasztok Sci-fit (és időnként fantasy-t) változatos formákban, mint film, vagy videojáték. Kiemelkedő kedvenceim a Doctor Who és a Mass Effect. Ilyesmiről és természetesen a Fókáról, illetve a fizikáról bármikor lehet velem társalogni.

fokakord@mafihe.hu


Általános elnökségi tagok


Kovács Gábor

Kovács Gábor

Sziasztok, Kovács Gabi vagyok, elsőéves fizika Bsc-s hallgató. Mikor először hallottam a Mafihéről, tudtam, hogy én is részese akarok lenni ennek a kellemetes egésznek. Ezért is jelentkeztem EHB általános elnökségi tagnak. Remélem az elkövetkező időszakban a tőlem telhető legtöbbet tudom nyújtani ennek az egyesületnek, és ahol lehet, tudom majd segíteni a működését.
Szeretek túrázni, tudom mit jelent az, hogy Turbék-turbék, és szabadidőmet szívesen töltöm a barátaimmal. A maradék időmben sportolok, filmet, sorozatokat nézek, olvasok vagy gépezem.
Bár még új vagyok, nyugodtan fordulhattok hozzám kérdésekkel, kérésekkel, szívesen segítek. Ha esetleg valamire nem tudnám a választ, utánajárok, hiszen válasz minden kérdésre van, csak néha keresni kell.Rádai Ábris

Rádai Ábris

Sziasztok! Rádai Ábris vagyok, másodéves fizikushallgató. Azért jelentkeztem, mert szeretek segíteni a programok szervezésében és kivitelezésében.
Szívesen túrázok, játszok és beszélgetek a haverjaimmal, nagy híve vagyok a kommunális szórakozásnak.Sveiczer András

Sveiczer András

Aktív résztvevője kívánok lenni a fizikai közéletben, a későbbiekben kutatómunkákban is részt szándékozom venni.
Hobbijaim a fotózás és lemezlovaskodás, korábban hosszú időn át tájfutottam. Szeretek sörözni és ismerkedni szaktársaimmal és bárkivel.


Archívum