Elnök

Enyingi Vera Atala

Enyingi Vera Atala

Sziasztok, Vera vagyok, fizikus MSc hallgató, asztrofizikára szeretnék szakosodni. Már negyedik éve vagyok a Mafihe aktív tagja, gólyaként az EHB programfelelőseként kezdtem, majd két évig voltam az országos programfelelős. Jelenleg az EHB elnökeként terelgetem a kis csoportot, és próbálom az igazi mafihés hangulatot megragadni és továbbadni. Szabadidőmben szívesen olvasok, nézek filmeket vagy sorozatokat, és imádok mozizni. Igazi fizikuslány révén éppúgy szeretek leülni kockulni a benzolhoz, mint a körmömet festeni, de ha éppen arra van szükség, akár a fénymásolót is megszerelem!

ehb@mafihe.hu


Titkár

Vanó Lilla

Vanó Lilla

Sziasztok, Vanó Lilla vagyok, harmadéves elméleti fizika szakirányos hallgató. A titkári posztot már második éve töltöm be, előtte pedig általános elnökségi tag voltam fél évig, úgyhogy nem ismeretlen számomra a “mafihézés”. Nagyon szeretem ezt csinálni, segíteni az embereknek, szervezni a közösségi életet, benne lenni egy nagy, összetartó csapatban. Ha épp nem vagyok elhavazva, akkor olvasok, filmet, sorozatot nézek, kirándulok, gólyatáborban vagyok, vagy ha más nincs, akkor a benzolnál ütöm el az időmet. :)

ehbtitkar@mafihe.hu


Programfelelős

Németh Viktória

Németh Viktória

Németh Viktória vagyok, másodéves fizikus hallgató, tanári szakirányon matek minorral. Azért jelentkeztem programfelelősnek, mert a szervezés az életem, akkor vagyok jól, ha pörgés van körülöttem, és szeretnék mindent megtenni, hogy a lehető legjobb programok várják minden téren a fizikusokat. Már 2008 óta tagja vagyok a Mimage Pantomim Színház és Stúdiónak, ami a pantomim művészetével foglalkozik, tehát kreativitásban nincs hiányom. Szeretem, hogy egy ilyen különleges dologgal foglalkozhatok, ami ki is tölti a szabadidőm egy részét, de azért marad időm sorozatot nézni,olvasni, és néha zongorázni is.

ehbprogram@mafihe.hu


Honlapfelelős

Rozgonyi Kristóf

Rozgonyi Kristóf

Rozgonyi Kristóf vagyok másodéves fizikus hallgató, elméleti fizika szakirányon. Nemrég ismerkedtem meg a programozás alapjaival és azóta lelkesen tanulok programozni több nyelven. Ezért is vállaltam el a honlapfelelősi posztot. Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, a haverokkal lógni, utazni, új helyeket és embereket megismerni.

ehbhonlap@mafihe.hu


Pólófelelős

Baranyi Marcell

Baranyi Marcell

Baranyi Marcell vagyok. Másodévces informatikus fizkus szakirányú. Idén a pólófelelősi posztot vállaltam el. Ha nem az iskolában vagyok, szertek horgászni, természetbe járni. Kérdéseitekkel keressetek, szívesen segítek.

polo@mafihe.hu


FÓKA-koordinátor

Szabó András

Szabó András

Szabó András vagyok, harmadéves fizikus hallgató elméleti fizikus szakirányon. A FÓKA-koordinátori motivációm a sok pozitív tapasztalatból ered, amit a foglalkozások résztvevőjeként szereztem, illetve abból a mentalitásból, amit a Mafihe képvisel. Hosszú távú terveim között is a fizikus élet szerepel, ezen kívül minden fennmaradó időmet mozgással töltöm. Tizenkét éves koróm óta mászok műfalat és sziklát, néhány éve terepfutok, a szüneteket amikor csak tehetem a természetben – erdőben vagy magashegyen – töltöm. A passzívabb időszakokban szeretek zenélni, zenét írni, általában játszom valamilyen könnyűzenei (mondjuk ki: metál) felállásban. FÓKA-val kapcsolatban természetesen minden mennyiségben fordulhattok hozzám, ezen kívül a fent említett elfoglaltságokról bármikor kész vagyok hosszú eszmecserékbe bonyolódni.

fokakord@mafihe.hu


Általános elnökségi tagok


Hegedűs Dávid

Hegedűs Dávid

Hegedüs Dávid vagyok, másodéves elméleti fizika szakirányos hallgató. Ez évi elhatározásaim közé tartozik, hogy a HÖK-ös képviselőség mellett Általános elnökségi tagként segítsem a Mafihe munkáját, ezzel hozzáadva egy keveset a szak amúgy is remek légköréhez. A tanulmányaim és a közéleti tevékenységeim mellett mindig szánok időt sportolásra és a barátokkal való kikapcsolódásra.Székely Gellért

Székely Gellért

Sziasztok! Székely Gellért vagyok, elsőéves Fizika bsc-s hallgató. Azért jelentkeztem a MaFiHE EHBba általános elnökségi tagnak, hogy megismerjem a MaFiHE helyi szintű működését, illetve, mert nem tudok egyhelyben ülni és egész nap csak fizikázni :) Szívesen segítek ha tudok, s ha kell, víg és aktív vagyok (szinte) minden nap. Remélem hasznos lesz ez az első év veletek, és soksok tudást és egyéb hasznos dolgot fogok majd tőletek (is) tanulni :)Wirnhardt Bálint

Wirnhardt Bálint

Wirnhardt Bálint vagyok, másodéves fizikus hallgató. A mafihe közel áll a szívemhez, nagyon sok jó élmény fűz hozzá. Általános elnökségi tagként szeretném segíteni a működését, hogy a “fizikus életérzés” minél többekhez eljusson. Idén mentorként is igyekszem a gólyákat minél inkább segíteni. A tanuláson kívül szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulgatni.


Archívum