Fizika Oktatás az Alapoktól – Ingyenes korrepetálás fizikából egyetemistáknak

Pont, mint a Maszat és a KéKó, csak épp fizikából. Érdekel? Olvass tovább!

  • Érezted már valaha, hogy a „Fizika I” túlnőtt a fejeden?
  • Szükséged lenne egy kis bevezetésre a „Bevezetés a fizikába” tárgyhoz?
  • Nem érted miért van az x felett pont vagy, hogy miért lett az u-ból ü?

Nos, itt a megoldás! Mostantól a Maszathoz és a KéKóhoz hasonlóan a fizika szakterület is szervez korrepetálást Fizika Oktatást az Alapoktól néven. Ez a név azért ideális, mert így végre a fizikáról nem a végtelenül érthetetlen egyenletek, hanem egy aranyos kis bociszemű FÓKA fog eszedbe jutni. Hát nem csodálatos máris?

A célunk, hogy lehetőséget adjunk nektek arra, hogy az egyetemen rendszeres időpontokban, hozzáértőktől, ingyenes fizika korrepetáláson vehessetek részt.

A Fóka keretein belül csoportos foglalkozásokat tartunk, úgyhogy arra kérünk titeket, kollektív problémával keressetek meg minket (minimum 5 fő).

A FÓKÁ-t a Magyar Fizikushallgatók Egyesülete (Mafihe) ELTE Helyi Bizottsága szervezi a TTK HÖK Fizika Szakterületi Csoport egyetértésével és az ELTE TTK HÖK támogatásával. A témát, az előadót és a foglalkozás részletességét pedig igyekszünk az igényeidhez szabni.

Témától függően alkalmanként más-más felsőbbéves fizikushallgató fogja vezetni a foglalkozásokat. Az adott időpontokra e-mailben, a ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu címre írva tudtok jelentkezni, megadva a témát, amiből magyarázatot igényeltek. Előre jelzett nagy résztvevői létszám esetén több előadó is tud segíteni, a hatékonyabb tanulás érdekében. Egy dologra hívjuk fel figyelmed: a FÓKA nem azért jött létre, hogy házi feladatodat helyetted készítse el, de ahhoz szükséges alapokat elmagyarázzuk.

Nagyobb létszámú csoport jelentkezése esetén, levélben történő egyeztetéssel egyéb időpont is megbeszélhető.

Ha úgy érzed ismereteid hiányosak a fizikát illetően, de szükséges megtanulnod, megértened, vagy legalább azt a kettest megszerezned, jelentkezz bátran!