Elnök

elnok_kep

Juharos Eszter

Sziasztok! Juharos Eszter vagyok, harmadéves infófizes, idén én vagyok a Mafihe EHB elnöke.

ehb-elnok[kukac]mafihe.hu

 

Titkár

titkar_kep

Kadlecsik Ádám

Sziasztok! Ádám vagyok, másodéves fizikus^2 hallgató. Titkársági állásomnak jórészt egy jól elsütött szivacskártya az okozója. Ettől függetlenül mindent megteszek, hogy elvégezzem feladataim az elnökségben. Szabadidőmben laborjegyzőkönyveket írok.

ehb-titkar[kukac]mafihe.hu

 

Programfelelős

progfel_kep

Rábóczki Bence

Sziasztok, Rábóczki Bence vagyok, az idei programfelelős a Mafihe EHB-ban, és harmadéves fizika BSc hallgató. Számomra a Mafihe már az egyetemi tanulmányaim megkezdése óta mindig a nagyszerű közösséget jelentette, és mi más formálhatna egy ilyen csapatot, mint a programjai? Azért jelentkeztem erre a posztra, hogy fenntartsam az EHB nagy múltú programjainak a minőségét, valamint, hogy mellettük nyissak a covid által hozott digitális lehetòségek és igények felé is. Remélem mindannyian jól érzitek majd magatokat az idei rendezvényeinken is. Ha bármilyen észrevételetek vagy javaslatotok lenne nyugodtan keressetek személyesen az irodában, vagy online.

ehb-program[kukac]mafihe.hu

Honlapfelelős

honlapfel_kep

Furuglyás Kristóf

Üdv! Furu vagyok, sokadéves megmondóember. Csekkold a régi bemutatkozásaimat itt: 2020-21, 2019-20, 2018-19.

ehb-honlap[kukac]mafihe.hu

PR-felelős

pr_kep

Malatinszky Adél

Sziasztok, Adél vagyok másodéves „gémerfizes” és idén én lettem a MAFIHE EHB PR-felelőse. Facebook meg Instagram posztok és események gyártásával foglalkozok és ezekkel spamelem az évfolyam csoportokat, hogy ne maradjatok le semmiről. Általában helyeken vagyok és dolgokat csinálok.

ehb-pr[kukac]mafihe.hu

 

FÓKA-koordinátor

foka_kep

Szabolics Gergely

Sziasztok!
Gergő vagyok, harmadéves fizika-matek tanárszakos hallgató, és idén én vagyok a Mafihe EHB FÓKA-koordinátora.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

EHB Ellenőrző Bizottsági tagja

eb_kep

Tanács Gerda

Sziasztok! Gerda vagyok, elsőéves fizikushallgató és a Mafihe EHB Ellenőrző Bizottsági tagja. Feladataim közé tartozik a Mafihe Alapszabályának és Szervezeti és Működési Szabályzatának betartását figyelni és ellenőrizni, hogy ne történjen semmi szabályellenesség. 14 éve hegedülök és az ELTE zenekarának is tagja vagyok (gyertek el a koncertjeinkre, nagyon jók). Szeretek a barátaimmal találkozni, olvasni, amikor időm engedi (bár szabadidőmben nem jogi dokumentumokat lapozgatok) és filmeket, sorozatokat nézni. Azért csatlakoztam a Mafihehez, mert szerettem volna tagja lenni a közösségnek és segíteni az egyesület munkáját.

ehb-eb[kukac]mafihe.hu

 

Általános elnökségi tagok

 

alttag2_kep

Csengeri Kamilla

Sziasztok! Kamilla vagyok, elsőéves fizikushallgató és rózsaszín a fogkefém. Azért jelentkeztem általános elnökségi tagnak, mert már a gólyatáborban megismerkedtem a Mafihés közösséggel, amit nagyon szimpatikusnak találtam, ezért szerettem volna már az első évben annak részese lenni. Szabadidőmben szívesen zenélek, több éve zongorázom, illetve kórusban éneklek. Emellett szívesen mozdulok ki otthonról és veszek részt társasági eseményeken, programokon, ha időm engedi.

 

alttag3_kep

Takács István

Sziasztok! Isti vagyok, másodéves fizikus fizikus. Úgy kerültem a mafihe ehb-ba általános elnökségi tagnak, hogy mindenki mondta, hogy milyen jó én pedig én mindenképpen ki akartam próbálni, mert tényleg vicces dolognak tűnt. Természetesen egy ilyen tisztség nagy hatalommal jár, és Stan Lee megmondta, hogy ez azt jelenti, hogy nagy felelősséggel is, én pedig igyekezni fogok ehhez tartani magamat. Szabadidőmben szeretek beleveszni a youtube feneketlen mélységeibe.

 
 
 
 

alttag1_kep

Varga Krisztina

Sziasztok! Kriszti vagyok, elsőéves fizikushallgató, általános elnökségi tag a Mafihe EHB-ban.

 

Archívum