Elnök

elnok_kep

Takács Roxána

Sziasztok! Rhó vagyok, harmadéves fizikushallgató fizikus szakirányon. Már gólya korom óta tagja vagyok a Mafihe EHB elnökségnek és munkámmal mindig igyekeztem segíteni annak működését. 2 évvel ezelőtt általános elnökségi tagként kezdtem meg pályafutásomat, majd a következő évben Pr-felelősként segítettem az egyesület munkáját. A 2 év során fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg és dolgozhattam együtt. Idén engem ért a megtiszteltetés, hogy az EHB elnöke lehetek és igyekszem legjobb tudásom szerint koordinálni az elnökség munkáját. Célom, hogy a különleges helyzet ellenére is sikerüljön a Mafihét megszerettetni a fizikus hallgatókkal és megmutassuk nekik, hogy miért is jó tagja lenni az egyesületnek. Szabadidőmben szeretek festeni, rajzolni, és bármilyen programra kapható vagyok, legyen az egy izgalmas vetélkedő vagy akár egy laza péntek esti kimozdulás.

ehb-elnok[kukac]mafihe.hu

Titkár

titkar_kep

Horváth Anita Krisztina

Sziasztok! Anita vagyok, jelenleg másodéves biofizika szakirányon. Szerettem volna aktívabban részt venni a fizikus közösségi életben, ezért jelentkeztem elnökségi tagnak. Szabadidőmben egészen sok mindent szeretnék csinálni, ha bővelkednék benne. A sportra, és a jelenlegi kedvenc hobbimra, a főzésre, azért így is szakítok időt.

ehb-titkar[kukac]mafihe.hu

 

Programfelelős

progfel_kep

Szűcs Máté

Sziasztok!
Szűcs Máté vagyok elsőéves fizika szakos hallgató, idén a Mafihe EHB általános elnökségi tagja.
Azért jelentkeztem, mert nagyon megszerettem ezt a közösséget és így még többet tehetek érte. Szerintem a Mafihe a fizikus közösség egyik legfontosabb része.
Szabadidőmben általában sportolok, olvasok és sorozatokat nézek.
A kedvenc kísérletem, hogy dezodort fújok az alkaromra és meggyújtom azt. Gyors és olcsó szörtelenítés. Mafihe <3

ehb-program[kukac]mafihe.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Honlapfelelős

honlapfel_kep

Furuglyás Kristóf

Sziasztok, Furu vagyok, eddig titkár voltam, most honlapfelelős lettem. Csekkold a tavalyi és tavalyelőtti bemutatkozásom. Ami más, hogy most Phd-zom itt az Eltén, de amúgy inkább dolgozom egy orvostechnikai eszközfejlesztő cégnek, szóval én csak félig adtam el a lelkem.

ehb-honlap[kukac]mafihe.hu

PR-felelős

pr_kep

Juharos Eszter

Sziasztok, Juharos Eszter vagyok másodéves infofizes. Idén én vagyok az EHB PR-osa, így főleg a facebook és instagram posztok menedzselésével, események készítésével foglalkozom.
Nagyon szeretek koncertekre és fesztiválokra járni ( ☹ ) valamint mindig vevő vagyok egy jó beszélgetésre és közösségi programokra. Aktív résztvevője vagyok minden fizikus eseménynek és leggyakrabban a Mafihe irodában vagyok fellelhető.

ehb-pr[kukac]mafihe.hu

 

FÓKA-koordinátor

Lőrincz Péter

Lőrincz Péter

Sziasztok, Lőrincz Péter vagyok, ötödéves angol-fizika szakos tanáris hallgató és én vagyok a Mafihe EHB FÓKA koordinátora.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

EHB Ellenőrző Bizottsági tagja

eb_kep

Sörös Dániel Péter

Sziasztok Söri vagyok a Mafihe Ehb EB-e 🐶.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

 

Általános elnökségi tagok

alttag1_kep

Graning Sára

Sziasztok Sára vagyok, harmadéves fizikus hallgató. Azért lettem általános elnökségi tag, mert nagyon tetszett a kialakult mafihe közösség és szerettem volna a részese lenni. Ezen kívül mindig nagyon élveztem a mafihe által szervezett programokat és szerettem volna segíteni fenntartani ezeket. Később anyagfizikával szeretnék majd foglalkozni. Szabadidőmben olvasok, sorozatot nézek és videojátékokon játszom. Legfőbb célom a mafihe-ben a mafihe szerveren kezdeni egy Minecraft szervert. Kedvenc dolgaim a plüss rókák és a Marvel filmes univerzum.

.

 

alttag2_kep

Mig András

Sziasztok! Andris vagyok, harmadéves infofizes hallgató. Már gólya korom óta segítem az EHB működését, mint elnökségi tag. Kedvenc szabadidős tevékenységem az alvás. Mondjuk nincs szabadidőm. Emellett szeretek indokolatlanul sok kreditet felvenni egy félévre. Tavaly tavasszal elértem a legendás 42-t. Jelenleg gépitanulással foglalkozom, és a szakdolgozatom is ebből szeretném írni. Egyébként bármikor megtaláltok a Mafihe irodában, és kb minden szakos eseményen. Amit a legjobban szeretek a Mafihében az a közösség és a kávéfőző. Főleg a második. Általános elnökségi tagként nincsen konkrét feladatköröm, azonban bármilyen kérdésetek van, tagosodástól az eseményeken át a fókáig, nyugodtan keressetek.

.

 

alttag3_kep

Szabolics Gergő

Sziasztok!
Gergő vagyok másodéves fizika-matek tanárszakos hallgató, és elősször lettem álltalános elnökségi tag. Szeretek kosarazni, rajzolni ,kirándulni, és a kaktuszokat is szeretem.Ezek közül utübbit már sikerült kamatoztatnom MaΦhés pályafutásom során, és a jövőbrn is tervezem további növények és tanáris hallgatók beszervezését. ezzel is segítve az egyesület munkáját.

 

Archívum