Elnök

Szigeti Balázs

Szigeti Balázs

Sziasztok, Szigeti Balázs vagyok, másodéves fizika BSc-s hallgató. Most vagyok idén először elnök, és egyben most vállaltam először szerepet a Mafihe keretein belül. Egy friss elnökséggel a hátam mögött próbálom aktivizálni az ELTE fizikus társadalmát. Azért vállaltam ezt a tisztséget, mivel szeretném, hogy minél több és jobb minőségű program legyen a fizikushallgatók számára.
Fizikán belül jelenleg matematikai-fizika iránt érdeklődök. Ha tehetem, szabadidőmben szívesen gitározom, már hosszú évek óta, illetve rengeteget szoktam zenét hallgatni. Ha időm engedi bármikor kapható vagyok egy jó kis társasozásra vagy egy kellemes hangulatú vitára egy sör mellett.

ehb-elnok[kukac]mafihe.hu

.

 

Titkár

Farkas Lili

Farkas Lili

Sziasztok, Farkas Lili vagyok, elsőéves fizika BSc hallgató. Azért akartam az EHB elnökség tagja lenni, mert nagyon tetszik, hogy itt az egyetemen a hallgatók többet tehetnek a közösségért, mint arra például a gimnáziumban lehetőség volt.
Szabadidőmben szívesen olvasok és hallgatok zenét (mindenfélét), vagy találkozom a barátaimmal.
Ha valakinek kérdése vagy ötlete van, keressen fel nyugodtan, végül is azért vállaltam a titkári pozíciót, hogy segíthessek, amiben tudok.

ehb-titkar[kukac]mafihe.hu

.

 

Programfelelős

Bélteki János

Bélteki János

Sziasztok! Jani vagyok, másodéves geofizika BSc-s. Már második éve, hogy aktívan részt veszek a közéletben, tavaly EHB Általános elnökségi tagként, idén pedig néhány egyéb tisztség mellett EHB Programfelelősként. Nagyon szeretek kirándulni, utazni, társasozni, és bár fizikusként talán szokatlan, de nagyra értékelem a történelmet, illetve az irodalmat is.
Keressetek bátran, forduljatok hozzám bizalommal!

ehb-program[kukac]mafihe.hu

.

 

Honlapfelelős

Tuhári Richárd

Tuhári Richárd

Sziasztok, Tuhári Richárd vagyok, másodéves fizikus Bsc-n, informatikus fizikus szakirányon. Az idei már a második alkalom hogy az EHB munkájában részt vállalok, előző évben általános elnökségi tagként, idén pedig honlapfelelősként.
Szabadidőmet sokat zenélek, olvasok és hasonlók. Nagyon szeretek kimozdulni otthonról, beülni valahova és órákig beszélgetni. A legkülönbözőbb témák is meg tudnak fogni. Ha valamire szükséged van, fordulj hozzám bátran.

ehb-honlap[kukac]mafihe.hu

.

 

PR-felelős

Pál Balázs

Pál Balázs

Pál Balázs vagyok, másodéves fizikushallgató az ELTE-n, fizikus szakirányon. Idén töltöm be elõször a Mafihe EHB-ben a PR-felelõsi tisztséget, ami a programok hirdetésének és az ajándéktárgyak készítésének felelõsségével jár. Mivel viszonylag több tapasztalatom van a grafikus programok használatában, pólók, logók tervezésében, és emellett élvezek is ilyenekkle foglalkozni, ezért idén megpályáztam ezt a posztot.
Legfõbb célom az egésszel, hogy lehetõleg legmaximalistább munkát végezzek és kihozzak belõle mindent, ami az idõmbõl kitelik. Ami amúgy olyan szinten kevés van, hogy undorító, így megpróbálok a hatékonyságra menni. Hozzám ettõl függetlenül bárki teljes nyugalommal fordulhat kérdésekkel, igényekkel, stb. az ajándéktárgyakkal kapcsolatban, ugyanis megígérem, hogy mindenre választ fogok adni és mindenben fogok segíteni.

ehb-pr[kukac]mafihe.hu

.

 

FÓKA-koordinátor

Máthé Marcell

Máthé Marcell

Sziasztok Máthé Marcell vagyok, másodéves Fizikus BSc-s hallgató. Idén én töltöm be a Fóka-koordinátori posztot, ez az első tisztségem a Mafihenél, nagyon szívesen segítettem már ez előtt a tanulásban is bárkinek és úgy gondoltam hogy ezzel tisztséggel segítségére lehetek az egyetem hallgatóinak. Sok időt töltök tanulással, de mellette kikapcsolódás gyanánt számítógépes játékokkal játszok, sportolok illetve szívesen olvasok is ha időm engedi.

ehb-fokakoord[kukac]mafihe.hu

 

Általános elnökségi tagok

Pesztránszki Márton

Pesztránszki Márton

Sziasztok!

Pesztránszki Mártonnak hívnak, elsőéves Fizika Bsc hallgató vagyok. Az egyetemi tanulmányaim kezdete előtt még két szakmát elvégeztem. Azért akartam általános elnökségi tag lenni, hogy jobban megismerjem fizikus társaimat és a szervezetet, segítsem a közösségünk munkáját, ezzel is erősítve a fizikus brigádot.

Szabadidőmben szokom a rám akasztott beceneveimet :) (John Cena, Matt Damon), na de a viccet félretéve sütök-főzök, olvasok, sportolok, zenét hallgatok, a barátaimmal vagyok és segítek a tesóimnak eligazodni az élet rögös útjain.

.

 

Farkas Borbála

Farkas Borbála

Sziasztok, Farkas Borbála vagyok, elsőéves fizika BSc hallgató. Mikor először hallottam a Mafihéről, már akkor eldöntöttem, hogy tagja szeretnék lenni ennek a közösségnek. Időközben megismerkedtem az EHB tagjaival és nagyon megtetszett az egész hangulata, ezért is szeretném aktív résztvevőként elősegíteni a szervezet munkáját.
Szabadidőmet sportolással, zenéléssel és olvasással töltöm, illetve nagyon szeretek időt fordítani azokra, akik közel állnak hozzám.

.

 

Vígh Benjámin

Vigh Benjámin

Sziasztok! Vígh Benjámin vagyok, elsőéves fizika BSc-s hallgató. Általános elnökségi tagként leszek az EHB része az elkövetkező időszakban. Szívesen segítek bármiben, amiben tudok. Szeretek olvasni, sorozatokat nézni, zenélni és zenét hallgatni, utazni és évek óta foglalkozom amatőrcsillagászattal. Keressetek bátran bármilyen kérdéssel!

 

Archívum