2014-es BöFI, nem aktuális!

Kedves Gólyák!

Immáron 30. alkalommal kerül megrendezésre a BöFi – Fizikus gólyatábor, idén augusztus 22-29. között.

A tábor vándortábor, a Zemplén hegyei között túrázunk. Ez napi 10-20 km-t jelent, az eltévedés mértékétől függően, de a cuccokat kocsik szállítják. Két táborhely között természetesen mindenki igénye szerint választhat különböző jellegű és nehézségű túrák közül.
Ha minden erőfeszítésünk ellenére megtalálod a tábort, akkor esténként meleg vacsorával várunk! Némi ízelítő a programokból: lesz éjszakai túra a füzéri várba a Hold fényénél, tábortűz körüli spontán esti show-műsorok, tiszteletbeli-fizikus avatás, és az a most még titkos, de autentikus esemény, amin a kedves gólyák, azaz Ti is részt vehettek, ha eljöttök a gólyatáborba.

A gólyatáborban mindig nagy arányban képviseltetik magukat a felsőbb évesek is, így nem csak a leendő évfolyamtársaidat ismerheted meg, akikkel (még optimista becsléssel is) 3 éven át járod a felsőoktatás rögös (budapesti) útjait, hanem sok kérdésedre választ nyerhetsz, ami hasznos lehet az egyetemkezdéshez.

Itt lesznek többek között a mentorok is, akikkel nemcsak személyesen találkozhatsz, hanem ki is választhatod, kit szeretnél magadnak, de még rengeteg hasznos tanáccsal is ellátnak majd, ami mind-mind könnyíti a dolgodat.

Amit feltétlenül hozz magaddal:

  • sátor (ha akarsz valamiben aludni);
  • polifoam vagy gumimatrac;
  • hálózsák;
  • zseblámpa (igen, elem is kell);
  • tányér, pohár, evőeszköz: el ne felejtsd!;
  • tisztálkodási eszközök;
  • fürdőruha, esőköpeny;
  • elektromos hajszárító (ha még hiszel a mesékben).

Részvételi díjjak:
Gólyáknak az egész tábor 11000 Ft
Napidíjj gólyáknak 1600 Ft
Felsőbbéveseknek/öregekne az egész tábor: 15000 Ft
Napidíjj felsőbbéveseknek: 2900 Ft

A részvételi díjjat csak a helyszínen lehet fizetni készpénzben!

Indulással kapcsolatos információk: augusztus 22.-én 11:42 kor találkozunk Budapesten a Keleti pályaudvaron, a belföldi jegypénztáraknál! (Ha nem tudsz ott lenni időben, máshol szállnál fel a vonatra, kocsival jönnél Sátoraljaújhelyre, azt mindenképpen jelezd majd nekünk szervezőknek!

Amennyiben bármilyen kérdésed akadna, írj a bofi2014@mafihe.hu címre.

A korábbi táborokról készült képeket a bofi.elte.hu, valamit a http://eltehb.mafihe.hu címen tekintheted meg!

Az esemény facebook oldala.

Szeretettel várunk:
A Szervezők