Fizikus mentorok


Jófejű Anikó

Jófejű Anikó

Sziasztok!
Jófejű Anikó vagyok, fizika-matematika tanár MA-n másodéves hallgató. Immáron negyedszer leszek mentor és idén is szeretnék segíteni a gólyáknak az egyetemi életük első lépéseiben. Mentorság mellett régóta tevékenykedem a Mafihében is. Forduljatok hozzám bátran, megpróbálok segíteni az egyetemi élet ügyes-bajos dolgaiban. Ha épp nem az egyetemen vagyok, akkor TTNy koleszban vagyok fellelhető.

jofejuaniko@gmail.comGál Veronika

Gál Veronika

Sziasztok!
Veronika vagyok, szeptembertől negyedéves, fizika-matematika tanári szakirányos hallgató.
Mivel nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, így idén már másodjára leszek mentor.
Szeretem ha zajlik körülöttem az élet, ha segíthetek, úgyhogy minden problémátokkal nyugodtan fordulhattok hozzám. Szabadidőmben örülök, ha élek, olvasok, sorozatot nézek, főzök, zenét hallgatok, jógázok. Kicsit bohókás, vidám és állatmániás vagyok, rajongok a madarakért, szóval, ha velem sétáltok, ne lepődjetek meg, ha random örülök egy szarkának :D .
A fizikusok általában furcsa állatok, ezért is szeretem ezt a társaságot annyira. Mindenkinek helyén van a szíve, és mindenki segít a másiknak. Egy jó nagycsalád, tele bátyókkal, és nővérkékkel. De majd ezt mind megláthatjátok, ha eljöttök a gólyatáborba! :)

gal.veronika9@gmail.comMezei Gréta

Mezei Gréta

Sziasztok!
Gréta vagyok, harmadéves fizikushallgató, elméleti fizika szakirányon. Idén először leszek mentor, de már nagyon várom. :)
Szabadidőmet szeretem a barátaimmal tölteni, sétálni, felfedezni a várost, palacsintázni, de egyedül is feltalálom magam, szeretek olvasni és filmeket nézni. :) Szeretem a csokit és a jó sütiket, és ezeket szeretem megosztani a barátaimmal. ;)
Bármilyen kérdésetekkel, problémátokkal bátran fordulhattok hozzám, szívesen válaszolok, segítek mindenkinek. Találkozzunk a gólyatáborban! :D

gretamezei@gmail.comNémeth Dániel

Németh Dániel

Sziasztok!
Németh Daninak hívnak, másodéves fizikus vagyok. Úgy gondolom, hogy érdemes a fizikát tanulmányozni, mert a fizika tanulása rengeteget fejleszthet a gondolkodásmódon és varázslatosabbá teheti az életünket.Én legalább is ezért válaszottam ezt a szakot. Bár csak a fizika nem képes a tudásszomjam kielégíteni, ezért a fizikán kívül még vannak egyéb érdeklődési területeim is. A zene isezek közé tartozik, mert már több mint 10 éve gitározom és lassan egy éve oktatok is, ha valakinek szüksége van rá. Elméleti fizika szakirányon tanulok, legfőbb érdeklődési köreim az általános relativitáselmélet egy kis kvantummechanikával megfűszerezve, illetve a biológia fizikai oldala. Idén mentorkodom először, bár már tavaly is sokat segítettem az akkori gólyáknak.

nemeth.daniel.1992@gmail.comPál Levente

Pál Levente

Sziasztok!
Levi vagyok, szeptembertől harmadéves fizikushallgató elméleti fizika szakirányon. Gólya korom óta a TTNY-ben tengetem a napjaim mint kollégista.
Szabadidőmben szeretek focizni, olvasni, játszani, vagy szívesen nézek meséket is. Ha időm engedi, igyekszem minél több közös programon részt venni a hallgatótársaimmal (Fizikus bulik, Fizikus foci, ’SKÜ, stb.) és nektek is ezt javasolom, mert az egyetemi élethez a tanulmányaitok sikeres folytatása mellett a barátokkal való kikapcsolódás is hozzátartozik.
Bármilyen egyetemmel, kollégiummal, tárgyakkal kapcsolatos kérdéssel bátran megkereshettek személyesen a gólyatáborban, bent az egyetemen vagy a facebookon. Addig is élvezzétek a nyarat, aztán találkozzunk a BÖFI-ben!

pallevi93@gmail.comRádl Attila

Rádl Attila

Sziasztok!
Először is szeretnék gratulálni a sikeres felvételetekhez. Rádl Attila vagyok, szeptembertől másodéves, elméleti fizikus szakirányos hallgató. Mivel én is mindössze egy éve kezdtem az egyetemet, így még frissen élnek bennem az emlékek, hogy milyen elveszett és tanácstalan voltam. Ezért is szeretnék nektek is segíteni az elmúlt év tapasztalatai alapján. Ha bármi kérdésetek, problémátok van, forduljatok hozzám bizalommal!

radla118@gmail.comVanó Lilla

Vanó Lilla

Sziasztok!
Vanó Lilla vagyok, elméleti fizikus szakirányt végeztem. Idén már harmadszor leszek mentor, így van tapasztalatom a gólyák segítésében. Nagyon szeretek mentor lenni, a gólyatáborunk után ez az egyik legjobb dolog, ami történt velem az egyetemen. Támogatást és irányt adni a gólyáknak, bevezetni őket az oly nagyon várt egyetemi életbe, mind a tanulmányok, mind a társaság terén. A fizikus társadalom néha talán különc és furcsa, de abban biztosak lehettek, hogy itt sosem fogtok unatkozni. A közösségi programokban általában részt szoktam venni, szervezőként vagy egyszerű mezei fizikusként, szóval sosem fogok eltűnni szem elől. Engem lehet bármikor nyugodtan zaklatni bármiféle kérdéssel, csak hogy érezzem a törődést, mindenre lelkesen fogok majd válaszolni. A szabadidőmben csupa olyasmit csinálok, mint akárki más, olvasok, kirándulok, moziba megyek, és nyűgös leszek, ha nem nézhetem a sorozataimat. Ezenkívül egy egészen kicsit szeleburdi vagyok, ami állandó jókedvben és mosolygásban nyilvánul meg.

lillus14@gmail.comZsidi Gabriella

Zsidi Gabriella

Sziasztok!
Zsidi Gabriella vagyok, de általában Gagónak szólítanak. Szeptemberben kezdem a harmadik évemet a fizika szakon, csillagász szakirányon. A szabadidőmben olvasni, kreatívkodni, vagy időnként sütni-főzni szoktam. Imádom az állatokat, ezt a környezetemben lévő kutyák és macskák is alátámaszthatják. Már régóta fuvolázom, Pesten egy szimfonikus zenekarban játszom.
Szeretném megkönnyíteni nektek az évkezdést, úgyhogy bátran forduljatok hozzám bármikor bármilyen kéréssel-kérdéssel (csillagásznak készülök, szóval éjszaka is nyugodtan kereshettek). Majd segítek a tárgyfelvételben, a beiratkozásban, eligazodni az egyetem épületeiben és még ezer másban, és értesítelek titeket a jobbnál jobb programokról (mert ezekből sem lesz hiány, a fizikusok mindig kitalálnak valamit).
Idén leszek először mentor, és már alig várom, hogy megismerjelek titeket, akár már a gólyatáborban. :)

gabriella.zsidi@gmail.com


Osztatlan Tanáris mentorok


Sudár Mariann

Sudár Mariann

Sziasztok!
Mariann vagyok, másodéves az osztatlan matematika-fizika tanár szakon. Idén előzör leszek mentor,- már alig várom!! Nagyban megalapozta az elmúlt egy évemet, a feledhetetlen bulik, a közös vetélkedők. Ezek miatt a programok miatt is döntöttem úgy, hogy én is szeretnék Nektek, gólyáknak segíteni, hogy Nektek is olyan szuper legyen az egyetemkezdés, mint nekem volt – akár abban, hogy jobban eligazodjatok a termek és folyosók között, hogy megtaláljátok az olyan fontos helyszíneket is, mint Pl: a HÖK vagy a TO, akár azzal, hogy ügyeljek arra, hogy ki ne maradjatok egyetlen buliból sem.
Gyertek el és találkozzunk a Gólyatáborban!

sudar13@gmail.comLukács Márton

Lukács Márton

Sziasztok!
Lukács Marci vagyok, másodéves fiz-bio tanárszakos hallgató, idén leszek először mentor. Nagyon szeretek új embereket megismerni és csapatot építeni, segíteni az embereknek. Szabadidőmben zenélek, barátokkal vagyok vagy éppen önkéntesként tevékenykedem. Emlékszem mennyi kérdés merült fel bennem gólyaként, ezért is szeretném, ha minél több kérdésetekre tudnék választ adni. Bátran fordulhattok hozzám bármilyen kérdéssel, problémával.
Kellemes nyarat, remélem a gólyatáborban találkozunk!:)

lukacsmarci1994@gmail.comMolnár András

Molnár András

Hali!
Molnár András vagyok, tavaly kezdtem mat/fiz osztatlan tanárin, idén leszek először mentor. Nyugodtan fordulhattok hozzám bármilyen kérdéssel, szívesen segítek, akár a tanulásban is (bár jobban örülök, ha inkább sörözni hívtok). Szabadidőmben főleg zenélek, sportolok, meg ilyesmik. Gólyatáborba mindenképpen gyertek, király lesz (fizikusban meg tanárisban velem is találkozhattok), addig meg jó pihenést!

mandris36@gmail.com